Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Katıcı gereç sineermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapıları tasarruf vadiına göre, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Tamlanan bu dem dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı; âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve özen standardını arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir işe ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat dokumasında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve haza olmalıdır.

Satıcılar, sizi Koçtaş dışında değişik bir platforma yönlendirmemelidir. Rastgele bir vandöznın yangın kapısı sizi gayrı bir siteye yönlendirmesi sebebiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesul bileğildir.

Report this wiki page